SERVICII

CALEA SPRE UN ZAMBET FRUMOS SI SANATOS INCEPE CU O VIZITA IN CLINICA NOASTRA!VA ASTEPTAM CU DRAG!

ESTETICA DENTARA

Este calea sigura spre un zambet frumos si totodata sanatos.Venim in sprijinul dumneavoastra cu urmatoarele tehnici:

-Obturatii(plombe)fizionomice,executate cu materiale de cea mai buna calitate(fotocompozite aplicate prin procedeul Sonicfill)

-Remodelare estetica

-Fatete dentare

-Coroane dentare metalo-ceramice,integral ceramice si zirconiu

-Albire dentara

-Implant dentar-solutia cea mai moderna si eficienta ca si alternativa fixa pentru dintii lipsa.Principalul avantaj al implantului dentar este evitarea interventiei pe dintii alaturati,oferind de asemenea si solutia pentru prevenirea pierderii substantei osoase.

CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARA

Implanturi dentare care pot inlocui unul sau mai multi dinti care lipsesc,lucrari fixe sau mobile pe implanturi

-Aditii osoase

-Rezectii apicale

-Odontectomii(extractia chirurgicala a dintilor inclusi-canini,molari de minte)

-Operatii parodontale(se adreseaza in mod special pacientilor care sufera de paradontoza)

STOMATOLOGIE PEDIATRICA

Se adreseaza copiilor aflati la varsta prescolara si scolara.Specialistii nostri recomanda parintilor sa discute cu cei mici despre importanta intretinerii dintilor si a intregii cavitati bucale.

Odata ajunsi in clinica noastra,micutilor pacienti li se va arata tehnica unui periaj corect,se vor trata leziunile dentare prin obturatii(plombe) si se va face sigilarea molarilor permanenti.

Sigilarea santurilor si fosetelor existente pe suprafata molarilor asigura o protectie eficienta impotriva cariei dentare.

ORTODONTIE

Medicul specialist ortodont poate reusi cu ajutorul aparatelor ortodontice moderne alinierea dintilor atat la copil cat si la adult.Puteti beneficia de aparate ortodontice clasice dar si de aparate ortodontice estetice care sunt mult mai putin vizibile in cavitatea bucala